Hoe kan je meedoen?

Kennismaken
Vrijblijvend snuffelen kan tijdens onze werkdagen, infomomenten en andere activiteiten. Kom langs, praat met de bewoners en vrijwilligers, loop eens rond op onze site. Misschien inspireert het je tot meer? Er is een maandelijkse nieuwsbrief en we hebben een Facebookpagina. Meld je aan voor de nieuwsbrief of volg ons op Facebook, zo blijf je op de hoogte.

Meedoen
Op onze plek is er veel te doen. Het ontwikkelen van een project van deze grootte vergt veel inzet en talent. Maandelijks steken we samen de handen uit de mouwen op een gemeenschappelijke werkdag. We hebben verschillende werkgroepen (communicatie, financieel-juridisch, bouw, klussen,…) die allerlei zaken aanpakken. We kunnen hierbij zeer praktische hulp gebruiken en hulp in de vorm van het delen van expertise of advies. We zijn erg verheugd en dankbaar dat vrienden, kennissen en nieuwe gezichten samen met ons willen bouwen aan dit project.

Als bewoner of A-aandeelhouder
Kandidaat-bewoners worden verondersteld aandelen te kopen. Tijdelijk huren is eveneens bespreekbaar.

Als supporter of B-aandeelhouder
B-aandeelhouders steunen ons project financieel door aandelen te kopen, echter zonder de bedoeling er te komen wonen. Je kan B-aandeelhouder zijn, puur om het project financieel en inhoudelijk te steunen. Je kan ook B-aandeelhouder zijn omdat je bijvoorbeeld een activiteit wil uitbouwen op het Abtshof.