Onze wooncoöperatie wordt gedragen en gevormd door véél mensen.

Regelmatig werken we samen op het veld of in de bouw met de bewoners, sympathisanten, buurtbewoners, vrienden en familie. Het dagelijkse reilen en zeilen wordt georganiseerd vanuit de kerngroep van bewoners. Er is een stevige groep aandeelhouders die de grote lijnen in de gaten houdt. Experten staan het project bij met raad en daad. Doeners en denkers helpen met specifieke zaken zoals de communicatie, technisch advies, etc.

De bewoners zijn een bonte bende tussen 1 en 74 jaar oud. Ze zijn bezig met verschillende dingen: iemand studeert, anderen zijn werkzaam in het onderwijs, de zorg, de sociale sector, tuinaanleg, houtbewerking of museum, sommigen zijn op pensioen. Verder wonen er 1 hond, 2 katten en een 10-tal kippen op het erf. Op dit moment zitten we nog in verbouwingsmodus. Telkens er units klaar zijn, komen nieuwe bewoners erbij wonen.

Naast de bewoners komt er ook heel wat ander volk over de vloer: mensen die mee helpen, vrienden of familie, avonturiers via Welcome in my garden, Wwoof of Workaway, buurtbewoners die deelnemen aan de activiteiten, enz. We maken het graag gezellig samen.