Evenementen in april 2024

 • - Samenhuizen bezoekt het Abtshof
  Samenhuizen bezoekt het Abtshof

  Samenhuizen bezoekt het Abtshof


  20/04/2024

  Infomoment, rondleiding en huiskamerconcert

  Meer info en inschrijven: https://samenhuizen.be/nl/activiteiten/samenhuizen-bezoekt-het-abtshof

  Wil je graag meer weten of heb je misschien zin om ons project mee te ontwikkelen, kom dan langs op het infomoment. We vertellen over ons project en je krijgt een rondleiding op de site. Je bent welkom vanaf 13.30u, we starten om 14u.

  Om 16u verwelkomen we het trio "Les Salvadors d'Alice". Zij zijn echt fan van braziliaanse melodieën en grooves. Met Jonas op accordeon, Juliette op fluit en Alice de zangeres, kan je komen luisteren of mee dansen op de levendige forró liedjes!

 • - Werkdag en zaadbommen maken
  Werkdag en zaadbommen maken

  Werkdag en zaadbommen maken


  27/04/2024

  We gaan aan de slag op het erf en op het veld met de bewoners en enkele buurtbewoners, vrienden, familie en geïnteresseerden. Welkom om aan te sluiten. Het is een ideale gelegenheid om de bewoners en het project te leren kennen. Vanaf 9.30u is er koffie of thee, om 10u verdelen we de taken, 's middags eten we samen soep en brood. Deze keer is het een speciale editie, we gaan een bloemenweide aanleggen en zaadbommen maken. Je mag je zelfgeoogst bloemenzaad meebrengen. Graag aanmelden via info@abtshof.be

 • - Ont-moeten met Natacha
  Ont-moeten met Natacha

  Ont-moeten met Natacha


  28/04/2024

  Ont-Moeten

  Ken je het gevoel? Zoveel mogelijkheden tot menselijk contact en toch voelen dat er iets mist? Zelfs als we elke dag mensen ontmoeten, kunnen we ons heel alleen voelen. Hoe vinden we makkelijker de weg naar elkaar? Wat als we elkaar meer zouden ont-moeten? Van mens tot mens, gewoon zoals we zijn zonder moeten -of moeite?
  Natacha neemt je een namiddag mee op ontdekking!

  Ont-moeten we elkaar bij een kopje koffie of thee?